Mellie Treats

Mellie Treats is hèt adres voor patisserie en delicatessen van Turkse oorsprong. Onze delicatessen worden dagelijks altijd met passie, liefde en vakmanschap vers bereid. Het is onze prioriteit de klant meer dan tevreden te stellen en een ervaring te geven die voor herhaling vatbaar is. Bij Mellie Treats geloven wij in aandacht voor details, ambachtelijk werk en hoge kwaliteitsproducten.

Onze familierecepten zijn generaties oud, en deze zijn nu onderdeel van ons uitgebreide assortiment. Recepten zijn vaak algemene kennis, maar het evenaren van de smaak blijft toch een specialiteit. De ervaring leert dat als men eenmaal iets bij ons heeft geprobeerd, dat men altijd terugkomt. Zoek daarom niet verder voor het beleven van de traditionele banketbakkersspecialiteiten, want wij zullen je niet teleurstellen.

Welke producten?

Alle onze delicatessen worden op de traditionele wijze van de Turkse keuken voorbereid. Zo werken wij altijd met verse ingrediënten, om een smaakervaring te creëren die men niet vergeet. Om de versheid van onze delicatessen te garanderen bereiden wij niets vooraf om het vervolgens op te slaan in een koelkast. Wij gaan vers bereiden na jouw bestelling en vlak voor de bezorging. Dit heeft als resultaat dat de smaak vol en ambachtelijk is.

Een greep uit ons assortiment is bijvoorbeeld: taarten, cupcakes, koekjes, gebakjes en allerlei delicatessen die zowel hartig als zoet leverbaar zijn. Jouw persoonlijke wensen en voorkeuren staan altijd centraal bij ons. Aarzel daarom niet om dit ook kenbaar te maken, zodat wij de smaak kunnen afstemmen op jouw eigen voorkeur.

Wij zijn niet gebonden aan een vast menu of productassortiment, wij zijn creatief en innovatief en luisteren graag naar jouw wensen om op maat een product te kunnen leveren. Wellicht ben je al een tijdje op zoek naar die ene bijzondere delicatesse en heb je het nog nergens kunnen vinden. Wij horen het graag en gaan ons best doen om dit voor jouw te kunnen realiseren.

Mellie-Treats

Wil je alvast een smaakbeleving van onze tevreden klanten? Neem dan gerust een kijkje op onze Instagram en Facebook pagina. Daar kan je een impressie krijgen van ons portfolio en de positieve reacties van onze klanten.

Catering ook mogelijk?

Sta jij voor een groot feest wat je in de kleinste details moet organiseren? Wil je niet uren in de keuken staan om diverse gerechten te bereiden? Dan hebben wij de passende oplossing voor je.

Mellie Treats wil graag meedenken en adviseren om jouw gelegenheid tot een onvergetelijk culinair succes te maken. Die supermooie verjaardagstaart zullen je gasten nooit vergeten, dat is één van onze specialiteiten. Een exclusieve sweettable waar jong en oud niet af kan blijven? Het is onze passie en ervaring die dit mogelijk kan maken. Wij kunnen alles tot in de puntjes verzorgen waardoor jij ontlast en gerust wordt. Jij wilt toch ook echt ontspannen en genieten van deze speciale dag? Waarom zou je het dan niet uitbesteden aan een cateraar die zijn vak verstaat, en weet hoe er een blijvende onvergetelijke ervaring kan plaatsvinden bij jouw gasten?

Wil je alvast een smaakbeleving van onze tevreden klanten? Neem dan gerust een kijkje op onze Instagram en Facebook pagina. Daar kan je een impressie krijgen van ons portfolio en de positieve reacties van onze klanten.

Een passende oplossing voor elke gelegenheid

Wij denken mee met je voor de juiste delicatessen bij de juiste gelegenheid. Een greep uit onze gelegenheden waar wij de delicatessen mochten verzorgen: verjaardagen, jubilea, bruiloften, verlovingsfeesten, een netwerkborrel, een zakelijke meeting, een geboorte en elke gelegenheid waar ambachtelijke zoetigheden of een op maat gemaakte taart bij past. Een aantal mogelijkheden welke wij kunnen aanbieden zijn:

Bruidstaarten: Wij staan bekend om onze luxe bruidstaarten en de persoonlijke tint die wij daaraan geven. Deze worden geheel naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren samengesteld. Daarbij letten wij ook op de kleinste details, zoals de smaak, de kleuren en de aankleding van de tafel.

Wat voor keuzes komen zoal aan bod voor het maken van een geslaagde bruidstaart? Er zijn diverse opties die aan bod komen: het aantal personen, de smaak, het aantal lagen, de kleur(en) en de decoratie van de bruidstaart.

Bij een bevestiging van een bruidstaart zien wij graag een aanbetaling van 50% en het restant kan dan twee weken voor de trouwdatum worden voldaan. Vooraf proeven is uiteraard een mogelijkheid bij ons, neem daarom gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Sweet table: een tafel vol met hapjes en zoetigheden die tevens een fantastische opgewekte sfeer zal geven aan de gelegenheid. De keuzemogelijkheden zijn heel groot en naar jouw wensen en voorkeuren in te richten. Ook een eigen thema is een mogelijkheid voor een mooi opgezette sweet table.

Entree versiering: een mooie indrukwekkende entree is een geweldige manier om je gasten te verwelkomen. Het maakt een positieve indruk en geeft je gasten een gevoel van waardering. Het geeft ze de indruk dat jij blij bent met hun aanwezigheid. Een hartelijk welkom en een warm gevoel zijn de resultaten van een mooie entree versiering.

Bloemenwand: een wand van verse bloemen is op dit moment een trend en heel populair. Het is een feestelijke back drop met veel kleur en geur en brengt gezelligheid bij elke gelegenheid. Maak een blijvende indruk op je gasten met flower power!

Ben jij enthousiast geworden om de volgende stap te nemen met ons voor een onvergetelijke ervaring?
Dan willen we je graag ontmoeten en al jouw wensen gaan bespreken. Graag willen wij ruim een week van tevoren al jouw wensen voor de gelegenheid hebben besproken.

Ja, dat zie ik wel zitten, en nu?

Ben jij enthousiast geworden om de volgende stap te nemen met ons voor een onvergetelijke ervaring? Dan willen we je graag ontmoeten en al jouw wensen gaan bespreken. Graag willen wij ruim een week van tevoren al jouw wensen voor de gelegenheid hebben besproken. Hoe eerder wij alle details weten, hoe beter we het geheel kunnen voorbereiden en organiseren.

Wat wordt de prijs van mijn bruidstaart? Een vaste prijs is er niet voor onze bruidstaarten omdat die van diverse factoren afhankelijk is. Denk daarbij aan het aantal personen, de decoraties en de smaak van de taart. De exacte prijs wordt dan ook bekend zodra wij weten wat voor taart er komt voor jouw gelegenheid.